Сили оборони контролюють більшу частину Вовчанська — ОСУВ "Хортиця"

Сили оборони контролюють більшу частину Вовчанська — ОСУВ

Більша частина Вовчанська на Харківщині знаходиться під контролем Сил оборони України. Про це повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин.

Втрати ворога на цьому напрямку склали понад 130 людей. Українські військові також знищили один танк, вісім артилерійських систем, дев'ять автомобілів та понад 40 дронів.

"Більша частина міста контролюється повністю Силами оборони України, а та частина, де намагаються перебувати російські військовослужбовці, вона знаходиться під нашим вогневим контролем", — зазначив Волошин.

Сили оборони завдають максимальних втрат ворогу та намагаються просуватися вперед для звільнення всіх наших територій.

Ворог завдав 27 авіаударів та понад 290 разів обстріляв позиції ЗСУ. Волошин каже, що російська армія продовжує обстрілювати регіон з власної території, зокрема з районів міст Муром та Бєлгородської області.

Нагадаємо, російські окупанти намагаються захистити Кримський міст і стягнули до нього вісім баржів. Про це свідчать супутникові знімки.

Як писали "Ми-Україна" раніше, спецпідрозділи Служби безпеки України за тиждень знищили 272 російських окупантів та понад 200 одиниць ворожої військової техніки на різних напрямках.

Головне