Сили оборони частково витіснили окупантів з Вовчанська

Сили оборони частково витіснили окупантів з Вовчанська

Сили оборони частково витіснили російських окупантів із Вовчанська, тривають оборонні дії в північних і північно-західних околицях міста. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку зафіксовано три бойових зіткнення. Армія рф намагається атакувати в напрямку Липців. Ворожа авіація завдала два удари по районах населених пунктів Липці та Мала Данилівка. 

"Сили оборони відбили наступальні дії російських окупантів у районі Вовчанська, частково витіснили ворожі сили з населеного пункту, тривають оборонні дії на північних і північно-західних околицях", — ідеться в повідомленні.

Ворожа авіація завдала два удари по районах населених пунктів Липці та Мала Данилівка.

Зараз росіяни зосереджують найбільші зусилля на Куп’янському та Покровському напрямках. 

Нагадаємо, вищий антикорупційний суд України стягнув у дохід України два літаки Ан-148, які належали російській компанії "Ільюшин Фінанс Ко". Про це повідомила пресслужба Міністерства юстиції України. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, США виділять додаткові 2 мільярди доларів військової допомоги для України, підтримку нададуть для інвестування в промисловість України. Про це повідомив Держсекретар США Ентоні Блінкен.

Головне