"Сигнал" Путіна про "готовність до переговорів" зроблений для перешкоджання допомозі ЗСУ

"Сигнал" Володимира Путіна про нібито "готовність до переговорів" був зроблений для того, аби перешкодити військовій допомозі Збройним силам України від Заходу.

Про це заявили у Центрі протидії інформації. ЦПД прокоментував нещодавно опубліковану статтю The New York Times про начебто готовність росії до миру з коментарем прессекретаря президента рф Дмитра Пєскова.

При цьому насправді Путін може бути дуже зацікавлений у скороченні допомоги Україні від її країн-партнерок. Як зазначається, чим довше триває війна, тим більше ослаблюється країна-агресорка в економічному, технологічному та демографічному планах. Вона також стає ще залежнішою у технологічній сфері від Китаю. Продовження війни на кілька років призведе до посилення цього процесу.

"Сигнал" рф насправді може бути зроблений, щоб перешкодити подальшій військовій допомозі ЗСУ від Заходу; а також бути спробою додати рейтингів Трампу, який готовий "віддати" Путіну частину української території", - йдеться в повідомленні.

Таким чином росія просто грає на темі миру, а сама продовжує ще більше інвестувати все більше у ВПК і нарощувати кадрову армію. Ця інформація у статті TNYT не повідомляється.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, президент Чехії, колишній очільник Військового комітету НАТО Петр Павел заявив, що у 2024 році на полі бою в Україні може статись "значний зсув". Він залежить від президентських виборів, які наступного року пройдуть у Сполучених Штатах та росії.

Головне