Штупун: Втрати окупантів за добу в зоні ОСУВ "Таврія" перевищили 500 солдатів

Штупун: Втрати окупантів за добу в зоні ОСУВ

Втрати російських загарбників за добу в зоні оперативно-стратегічних угрупованнь військ  "Таврія" перевищили 500 солдатів. Про це в ефірі програми "Лінія фронту" на телеканалі "Ми-Україна" розповів речник Об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун.

За його словами, росіяни під час боїв задіяли значну кількість броньованої техніки, але українські захисники знищили протягом доби три танки і сім інших броньованих машин.

Відомо, що втрати особового складу противника в зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" склали 501 особу.

"Втрати ворога різко зросли. Загарбники задіяли значну кількість броньованої техніки, і наші воїни вчора знищили три танки і сім інших броньованих машин. Ще досить багато ворожої техніки пошкоджено. Загальні втрати окупантів в живій силі на Донеччині в зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" склали 501 особу - це вбитими і пораненими. І більшість з них - на Авдіївському напрямку", - зазначив Штупун.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська намагалися атакувати місто Авдіївка, що в Донецькій області, механізованими колонами. За останню добу кількість штурмів з боку росіян зросла.

Як повідомляли "Ми-Україна", росіяни продовжують знищувати Авдіївку. Ситуація на цьому напрямку залишається доволі складною - окупанти просто стирають місто.

Головне