Штучний інтелект від Google почав комунікацію із пацієнтами 

Штучний інтелект від Google почав комунікацію із пацієнтами 

Інструмент штучного інтелекту від Google під назвою "Med-PaLM 2", призначений для відповідей на запитання про медичну інформацію. Його почали тестувати в дослідницькій американській лікарні "Mayo Clinic",  повідомляє The Wall Street Journal.

У чату є деякі проблеми із точністю, проте він правильно розуміє запити, обробляє їх і дає відповіді, які вміє обґрунтувати.

Старший науковий директор Google Грега Коррадо повідомив, що ШІ ще має неточності у роботі. Він вважає, що медичний чат-бот "займатиме ті місця в охороні здоровʼя, де він може бути корисним, і розширить їх у десять разів".

Коррадо зазначив, що не хотів би використовувати бот у своїй сім’ї. Google запевняє, що пацієнти, які тестуватимуть "Med-PaLM 2"" зможуть контролювати свої дані без витоку інформації.

У грудні 2022 року стало відомо, що Google почав співпрацю з фармацевтами, щоби навчити штучний інтелект автоматично розрізняти нерозбірливий почерк лікарів.

Нагадаємо, група інтелектуалів та лідерів ІТ-корпорацій  заявила що, штучний інтелект становить ризик вимирання людства на рівні з ядерною війною. 

Як повідомляли “Ми-Україна”, Google запустили новий чат-бот Bard, який має сторити конкуренцію ChatGPT.

Головне