Штучно блокували електронну чергу в ЦНАП: повідомлено про підозру групі посадовців Одеської міської ради

Штучно блокували електронну чергу в ЦНАП: повідомлено про підозру групі посадовців Одеської міської ради

Поліція повідомила про підозру групі посадовців Одеської міської ради, які штучно блокували електронну чергу в ЦНАП. Про це повідомили у Поліції.

За даними правоохоронців, працівники профільного Департаменту Одеської міської ради штучно зменшували кількість вільних місць в електронній черзі ЦНАП.

Також вони вносили несанкціоновані зміни у роботу автоматизованої системи. Внаслідок таких дій громадяни не могли отримати послуги в законному порядку та у необхідний їм час.

Згідно з експертним висновком, протягом 2021-2023 років одеські посадовці внесли понад 36 тисяч несанкціонованих змін до системи місцевого ЦНАПу.

На підставі зібраних доказів заступникові директора одного з Департаментів Одеської міської ради та трьом її підлеглим – начальникам двох відділів та заступнику начальника відділу – повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 27 ч. 3 ст. 362 та ч. 3 ст. 362 Кримінального кодексу України (Несанкціонована зміна інформації, яка оброблюється в автоматизованих системах, вчинені особою, яка має право доступу до неї, за попередньою групою осіб).

Нагадаємо, Китай направив 22 бойових літака у повітряний простір Тайваню. Про це повідомляє тайванське оборонне відомство в соцмережі Х. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністерство оборони росії заявило про нібито перехоплення цієї ночі 14 українських безпілотників над трьома областями рф. Про це повідомляє російське міноборони.

Головне