Штраф за неоновлені дані буде видно в "Дії" — Міноборони

Штраф за неоновлені дані буде видно в

У застосунку "Дія" можна буде дізнатися про штраф за невчасно оновлені військово-облікові дані. Про це повідомив речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін.

Інформацію про штраф за неактуалізовані дані громадяни отримуватимуть через застосунок "Дія", подібно до повідомлень про штрафи за перевищення швидкості.

Він пояснив, що притягнення до відповідальності за адміністративне правопорушення – це певна процедура, яка може займати від трьох місяців до року.

Ми не говоримо, що всіх будуть штрафувати автоматично. Від трьох місяців від дня виявлення і до року з моменту скоєння адміністративного правопорушення, провадження може бути відкрите. Штраф – це певна процедура. Це не одразу всім ставлять галочки, хто на сьогодні не оновив, і всім виписується автоматично штраф. Мають бути протоколи, і має бути постанова. Відповідно, люди будуть дізнаватися про ці штрафи так, як дізнаються про штрафи за перевищення швидкості, у тому ж застосунку "Дія" можна буде це зробити", - розповів Лазуткін.

Нагадаємо, у Мирнограді після обстрілу російських окупантів під завалами опинився кіт, який напередодні врятував життя своїй господарці. 17 липня працівники ДСНС дістали його з-під завалів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, всі чоловіки віком від 18 до 60 років з 17 липня повинні мати військово-обліковий документ при виїзді за кордон.

Головне