Шольц заявив, що Берлін не підтримає припинення вогню, яке матиме на меті капітуляцію України

Шольц заявив, що Берлін не підтримає припинення вогню, яке матиме на меті капітуляцію України

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що Берлін не підтримає таке припинення вогню, яке матиме на меті капітуляцію України. Про це повідомили на ntv.

Про це канцлер Німеччини заявив у Бундестазі під час запитань до уряду

"На мою думку, припинення вогню, яке має на меті капітуляцію України, ми ніколи не повинні підтримувати з боку Німеччини", – відповів Шольц.

Шольц назвав "мирну пропозицію" Путіна дивною. Президент рф сказав, що буде готовий до припинення вогню, "якщо Україна погодиться на подальші анексії".

За словами канцлера, це показує, "наскільки цинічно там мислять, і що російський лідер не має наміру припиняти свою загарбницьку війну". Путін говорить про мирні переговори лише для того, щоб продовжувати війну. "Ми цього не допустимо", – запевняє Шольц.

Лотш також запитала, чи дає канцлер Олаф Шольц "гарантію", що Німеччина не стане стороною війни. Він відповів ствердно: "Так, я даю таку гарантію. Це те, що я відстоюю як канцлер".

Нагадаємо, під Торецьком Донецької області російські загарбники атакували евакуаційний автомобіль поліції, поранивши двох парамедиків.

Як писали "Ми-Україна" раніше, "Укрзалізниця" змінила час відкриття онлайн-продажів на міжнародні поїзди для стабілізації роботи перевантаженого застосунку.

Головне