Шойгу анонсував збільшення російської армії: які наміри у рф

Шойгу анонсував збільшення російської армії: які наміри у рф

У російській федерації планують збільшити власну армію, сформувати дві загальновійськові армії та 14 дивізій до кінця поточного року. Про це заявив міністр оборони рф Сергій Шойгу, інформує ТАСС.

Він наголосив, що рф має намір продовжити "вдосконалення бойового та чисельного складу" армії "відповідно до загроз військової безпеки країни".

Варто зазначити, що у армії противника з'явився додатковий армійський корпус, мотострілецька дивізія, а також "Дніпровська річкова флотилія" та бригада річкових катерів флотилії.

"До кінця року планується сформувати дві загальновійськові армії та тридцять з'єднань, у тому числі чотирнадцять дивізій та шістнадцять бригад", - додав Шойгу.

Нагадаємо, що організація ЄС з ядерних досліджень (CERN) - розробник Великого адронного колайдера - припинить співпрацю з ученими, пов'язаними з російськими організаціями

Як повідомляли "Ми-Україна", російське окупаційне військо не припиняє спроби наступу у районі Роботиного на Запоріжжі. Загарбники надзвичайно активні на Новопавлівському напрямку.

Головне