Шмигаль розповів, що буде з тарифами взимку

Шмигаль розповів, що буде з тарифами взимку

Для жителів України тарифи на комунальні послуги до кінця опалювального сезону залишаться без змін. Про це заявив премє'р-міністр Денис Шмигаль.

“Тарифи на комунальні послуги до кінця опалювального сезону залишаються без змін. При цьому плануємо збільшення бюджету на виплату субсидій”, - зазначив він.

Шмигаль додав, що завдяки цифровізації процесів всі субсидії цього року будуть перепризначені автоматично. Українці, які  потребують субсидії можуть подати заявку онлайн через “Дію” або сайт Пенсійного фонду.

Крім того, Уряд планує вдічі збільшити витрати на підтримку українських ветеранів. 

“Повноцінно запустимо проект помічника ветерана. На реабілітаційну та психологічну допомогу ветеранам пропонуємо виділити 2,6 млрд грн”, - наголосив премʼєр- міністр.

Нагадаємо, що зима цього року буде не менш складною, ніж минулого року. Наразі Україна вже готова до нового опалювального сезону на 80%.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, Уряд схвалив проєкт бюджету на 2024 рік з власними доходами загального фонду бюджету у 1, 560 трлн гривень та видатками загального фонду у 3,108 трлн грн. 

Головне