Шквальний вітер пошкодив дах Дубенського замка

Шквальний вітер пошкодив дах Дубенського замка

На Рівненщині внаслідок негоди частково пошкоджений дах Дубенського замка. Місцеві надзвичайники ліквідували наслідки
Про це повідомило головне управління ДСНС у Рівненській області.

Відомо, що внаслідок шквального вітру було частково пошкоджено дах  Державного історико-культурного заповідника (Дубенський замок).

"Сьогодні дубенські рятувальники за допомогою спеціального обладнання зняли аварійні елементи даху Державного історико-культурного заповідника (Дубенський замок) на площі 200 м2, що були пошкоджені внаслідок сильного вітру та безпечно опустили їх на землю", – йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, в Україні через погіршення погодних умов без світла залишилися 300 тисяч споживачів у 14 областях.

Всього знеструмлено 1045 населених пунктів. Енергетики працюють над відновленням енергопостачання. 

"Через несприятливі погодні умови знеструмлювалися 1045 населених пунктів у 14 областях - Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській. Загалом без світла залишалися 306 тисяч споживачів. Більшість із них - на Хмельниччині, де знеструмлено 400 населених пунктів", - йдеться у повідомленні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, через наслідки негоди зі вітром у Києві загинули двоє чоловіків.

Загинули чоловіки віком 65 і 35 років. Сім мешканців Києва отримали травми й переломи. Пʼятьох медики госпіталізували в лікарні столиці. Двом надали допомогу на місці.

Головне