Щоденні втрати рф - це те, що треба Путіну: які плани щодо знищення ворога мають ЗСУ

Щоденні втрати рф - це те, що треба Путіну: які плани щодо знищення ворога мають ЗСУ

Збройні Сили України мають плани щодо знищення ворога – ліквідація в оборонних боях якомога більше живої сили і техніки російської федерації.

Таку думку в ефірі “Ми-Україна” висловив генерал-лейтенант у відставці, засновник благодійного фонду “Закриємо небо України” Ігор Романенко.

"Це ті втрати (армії РФ - ред.), які Путіну потрібні вже зараз, з урахуванням тієї ситуації, яку ми з вами обговорили. Важливіше, які завдання маємо ми. Ми проводимо стратегічну оборонну операцію, другий етап. І завдання цієї операції полягають у тому, щоб знищити в оборонних боях якомога більше живої сили і техніки противника. Змусити його перейти у стан оборони. В цей час, протягом місяця, зосередити і підготувати свої резерви, щоб здійснити контрнаступальні операції щодо звільнення наших окупованих земель", - сказав він.

Нагадаємо, російські окупаційні війська шукають “вікно можливостей”, щоб зробити на фронтах хоч щось до моменту підсилення Збройних сил України зброєю від партнерів.

За словами Романенка, росіяни теж знають і враховують те, що Україна очікує підкріплення бронетехнікою, яке було анонсовано. Орієнтовно вона має бути в української армії в березні.

Загарбники в цей період, який вважають “вікном можливостей”, намагатимуться зробити бодай щось, щоб хоч себе переконати у перевазі.

Як писав "Ми-Україна" раніше,екс-заступник голови МОЗ отримав підозру за незаконну реєстрацію ліків.

Головне