Кривонос став новим директором НАБУ: що про нього відомо

Кривонос став новим директором НАБУ: що про нього відомо

Під час позачергового засідання уряду Кабінет Міністрів України призначив директором Національного антикорупційного бюро Семена Кривоноса. Раніше він обіймав посаду голови Державної інспекції архітектури та містобудування України.

Спочатку очільник уряду вніс кандидатуру Семена Кривоноса на посаду директора НАБУ. Після цього його призначення підтримав уряд.

Що відомо про нового очільника НАБУ

  • 40-річний Семен Кривонос родом з Маріуполя. Закінчив Національний аграрний університет за спеціальністю "Агрономія", далі — академію держуправління (отримав кваліфікацію "магістра державного управління"). Має кваліфікацію спеціаліста права.
  • У 2007 році обійняв посаду головного спеціаліста відділу у справах сім’ї та молоді управління у справах сім’ї, молоді та спорту Голосіївської районної державної адміністрації Києва.
  • З 2011 по 2015 роки працював в територіальних органах Міністерства юстиції в Одеській та Київській областях. З 2015 року обійняв посаду першого заступника начальника Одеської митниці ДФС, де працював до 2016 року.
  • У 2018 році отримав свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю.
  • Він є головою Державної інспекції архітектури та містобудування України (ДІАМ), створеної після ліквідації ДАБІ. Цей інститут видає ліцензії на будівництво.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, в ОП розкритикували скандальний рекламний ролик Louis Vuitton з триколором та літерою V.

“Понад рік у центрі Європи рф демонстративно вирізає українців, використовуючи триколор та свастику V і Z. Елітний модний дім, орієнтований на “руського нувориша”, вирішив публічно погратися символами агресії. Розкіш краще пахне, якщо її рясно полити кров’ю, так, LouisVuitton?” – зазначив радник керівника ОП Михайло Подоляк.

Головне