Ще двом співучасникам побиття військового у Смілі обрано запобіжні заходи

Ще двом співучасникам побиття військового у Смілі обрано запобіжні заходи

Суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту для двох осіб, підозрюваних у побитті військовослужбовця в місті Сміла на Черкащині.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора. 

За клопотаннями прокурора Смілянської окружної прокуратури Черкаської області, ще двом підозрюваним у хуліганських діях стосовно військовослужбовця обрано запобіжні заходи у вигляді цілодобового домашнього арешту. 

Головному підозрюваному, 28-річному чоловіку, який раніше переховувався від органів слідства в одному з готелів на Черкащині, додатково повідомлено про нові підозри у вимаганні, хуліганстві, незаконному зберіганні зброї та наркотиків (ч. 4 ст. 189, ч. 2 ст. 296, ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 309 КК України).

Раніше цей чоловік був затриманий правоохоронцями за підозрою у побитті військовослужбовця та вимаганні від нього коштів. Пізніше, ще двом співучасникам цього злочину повідомили про підозру у хуліганстві (ч. 2 ст. 296 КК України).

Нагадаємо, у місті Сміла Черкаської області розгорівся скандал - місцевий житель застосував фізичну силу проти колишнього військовослужбовця. Інцидент стався через публікацію останнього у соціальній мережі Facebook, де він висловив обурення щодо аварійної ситуації на дорозі, яку створили невідомі чоловіки.

Як писали “Ми-Україна” раніше, НАБУ і САП виявили масштабну корупційну схему в дорожній сфері, унаслідок якої державному бюджету завдано понад 286 мільйонів гривень збитків під час повномасштабного вторгнення рф.

Головне