"Шахтар" отримав нового тренера: хто ним став

Донецький футбольний клуб "Шахтар" отримав нового тренера. Ним став нідерландський фахівець Патрік ван Леувен.

Про це повідомила прес-служба на офіційному сайті клубу. Як зазначається, у минулому сезоні він працював на чолі луганської "Зорі".

53-річний ван Леувен очолив "Шахтар" перед новим сезоном. На містку вітчизняного гранда він замінив Ігора Йовічевіча.

Тренер перейшов у "Шахтар" із лав "Зорі". У попередньому сезоні він привів луганців до бронзових нагород чемпіонату України. "Зоря" нідерландця до останнього претендувала на місце в кваліфікації Ліги чемпіонів, але поступилася за набраними очками "Дніпру-1".

У літописі "Шахтаря" ван Леувен став 36-м тренером. У новітній історії команди нідерландський фахівець – 9-й іноземець на чолі "Шахтаря". Контракт із донецьким клубом він уклав до червня 2025 року.

Нагадаємо, футбольний клуб “Шахтар” офіційно повідомив про припинення співпраці з головним тренером команди Ігорем Йовічевічем, який пропрацював всього один сезон. Відомо, що разом з ним команду покинув тренерський штаб.

“ФК “Шахтар” оголошує про припинення дії контракту з головним тренером Ігором Йовічевічем. Разом з наставником клуб залишає тренерський штаб”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, футбольний клуб “Шахтар” продовжив контракт з центрбеком Ярославом Ракицьким. Про це повідомляє прес-служба “Шахтаря”. Відомо, що футболіст проведе у “Шахтарі” наступний сезон. Сторони підписали новий контракт, який буде чинним до 30 червня 2024 року. Наразі фінансові сторони угоди не розголошуються.

Головне