Сервіс “Резерв+” запроваджує рекрутинг: понад 4 000 вакансій у Силах оборони України

Сервіс “Резерв+” запроваджує рекрутинг: понад 4 000 вакансій у Силах оборони України

Сервіс “Резерв+” тепер включає можливість рекрутингу, надаючи користувачам доступ до понад 4 000 актуальних вакансій у Силах оборони України.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України з питань цифровізації Катерина Черногоренко.

Розробка нового функціоналу тривала кілька місяців у співпраці з агентством LobbyX та його генеральним директором і засновником Владиславом Грезєвом. Завдяки оновленню “Резерв+” спростить процес підбору посад, адже користувачі можуть пройти короткий тест для визначення своїх навичок і вподобань, що дозволить системі знайти найкращі варіанти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автоматична відстрочка та онлайн-рекрутинг у "Резерв+": що варто знати про особливості та умови

Кожна вакансія міститиме детальний опис, включаючи інформацію про бригаду, командування, їх досягнення та згадки у ЗМІ. Зі слів Черногоренко, інтуїтивний інтерфейс забезпечить легкість у прийнятті рішень: користувачі зможуть натискати “плюс”, щоб зберегти пропозицію, або “мінус” для її відхилення.

Це - перша версія оновленого сервісу, і команда “Резерв+” планує поступове вдосконалення функціоналу на основі відгуків користувачів. Сервіс пропонує військовозобов’язаним швидкі рішення для пошуку бригад та посад, на яких можна ефективно реалізувати свої знання та вміння.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російські окупаційні війська продовжують штурмувати Сили оборони у Торецьку - ситуація в місті важка, але контрольована.

Головне