Серед постраждалих у ДТП на Львівщині є важкі, - Територіальне медичне об’єднання

Серед постраждалих у ДТП на Львівщині є важкі, - Територіальне медичне об’єднання

Через масштабне ДТП на Львівщині постраждала 31 людина, серед них є важкопоранені та діти. Про це повідомили в територіальному медичному об'єднанні Львова.

До лікарні Святого Пантелеймона надійшло 22 особи. Найтяжчий випадок - 60-річна жінка, яка перебуває у реанімації в критичному стані. П'ятеро пацієнтів мають травми середньої важкості, а 16 осіб отримали легкі поранення.

Лікарня Святого Луки прийняла сімох постраждалих. Двоє з них у важкому стані та перебувають у реанімації. Четверо мають травми середньої важкості, а одна жінка отримала незначні ушкодження.

У Дитячій Лікарні Святого Миколая надають допомогу трьом дітям. Усі вони отримали струс головного мозку внаслідок аварії. Зараз діти госпіталізовані та їхній стан оцінюється як стабільний.

Медичний персонал усіх закладів продовжує надавати необхідну допомогу постраждалим. Ситуація знаходиться під пильним контролем місцевої влади та медичних служб. Лікарі докладають усіх зусиль для стабілізації стану важкопоранених та швидкого одужання усіх пацієнтів.

Нагадаємо, на окружній дорозі Львова сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода з численними жертвами. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Як писали "Ми-Україна" раніше, балістичний удар по Одещині в ніч на 11 жовтня прийшовся по одному з фермерських господарств Одеського району. Ракетний обстріл обірвав життя чотирьох людей, від уламків постраждали також коні.  

Головне