Сенат США схвалив оборонний бюджет на рекордні $886 млрд

Сенат США схвалив оборонний бюджет на рекордні $886 млрд

Більшість членів Сенату США висловила підтримку законопроекту про національну оборону, який передбачає рекордні видатки на рівні 886 мільярдів доларів.

Про це повідомляє Reuters.

Під час голосування 68 сенаторів підтримали Закон про бюджетні асигнування на національну оборону, тоді як 11 висловились проти. Голоси за та проти відзначені як від представників демократичної, так і республіканської партій.

Затверджений у Сенаті законопроект тепер направляється до Палати представників, де очікується його можливе ухвалення цього тижня. Відзначається, що президент Джо Байден виражає рішучу підтримку цьому законопроекту і, ймовірно, має намір підписати його.

У попередньому році Конгрес США схвалив оборонний бюджет наступного року у розмірі рекордних 858 мільярдів доларів, включаючи фінансування для військової допомоги Україні.

Нагадаємо, у США на тиждень продовжили роботу Конгресу. Замість того, щоб піти на різдвяні канікули 15 грудня, американський Конгрес працюватиме до 21 грудня.

За деякими даними президент США Джо Байден після зустрічі з Володимиром Зеленським сказав демократам, щоб вони пішли на поступки.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у Вітебську спалахнула електропідстанція - населення залишилося без світла та води.

Головне