Село на Харківщині пережило дві атаки за ніч: шестеро поранених, серед них - вагітна

Село на Харківщині пережило дві атаки за ніч: шестеро поранених, серед них - вагітна

Російське окупаційне військо у ніч на неділю, 1 вересня, здійснили подвійний удар по селу Слатине Дергачівської громади Харківської області. Внаслідок атак постраждали шестеро мирних жителів, включаючи вагітну жінку. Про це повідомив очільник місцевої ОВА Олег Синєгубов.

За його інформацією, перша атака відбулася близько 02:50. В результаті обстрілу зайнялися автомобіль та житловий будинок. Під час цього нападу постраждали п'ятеро осіб, серед яких була вагітна жінка. Її терміново доправили до лікарні для надання медичної допомоги.

Невдовзі після цього російські війська завдали повторного удару по Слатиному. Цього разу загорілося побутове приміщення місцевого агропідприємства. Внаслідок другого обстрілу поранення отримав 67-річний чоловік, якого також було госпіталізовано.

Нагадаємо, 31 серпня близько 22:30 Слобідський район Харкова зазнав удару керованої авіаційної бомби (КАБ). Внаслідок атаки пошкоджено житлові будинки та об'єкти цивільної інфраструктури. Відомо про двох постраждалих внаслідок нападу. Спочатку надійшло повідомлення про 13-річну дівчину, яка звернулася за медичною допомогою з гострою реакцією на стрес. Пізніше стало відомо про ще одну постраждалу - 20-річну дівчину, якій також надали необхідну медичну допомогу.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в ОТУ "Харків" повідомили, що російські окупанти заводить у північну частину Вовчанська підрозділ "Ахмат". Водночас в угрупованні зауважили, що їхня присутність є скоріше самопіаром, адже саме російське командування не покладає на них великих надій.

Головне