Село Іванівське перебуває під контролем ЗСУ, - ОСУВ "Хортиця"

Село Іванівське перебуває під контролем ЗСУ, - ОСУВ

Російські окупанти не захопили село Іванівське біля Часового Яру в Донецькій області. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин.

"Щодо Іванівського можу сказати наступне: населений пункт належить Україні, Сили оборони контролюють ситуацію на тому напрямку", — повідомив речник угруповання Назар Волошин у коментарі "Інтерфакс-Україна".

Він наголосив, що російські окупанти не припиняють спроб штурмувати і завдавати ударів по цьому населеному пункту з усіх видів озброєння.

До цього моніторинговий ресурс DeepState повідомив, що росіяни окупували село Іванівське біля Часового Яру.

Нагадаємо, російське окупаційне військо минулої доби, 10 червня, застосувало проти України ракету "Калібр". Як зазначив речник Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук, це була одна з чотирьох ракет, які перебувають на борту ворожого підводного човна проєкту "Варшавянка 636".

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Запорізькій області Служба безпеки України затримали колаборантів, які збиралися передати геолокацію цехів публічного акціонерного товариства “Мотор Січ” та ще одного машинобудівного заводу. Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Головне