Секрет зникнення понтонних переправ в Курській області розкрили воїни ССО (відео)

Секрет зникнення понтонних переправ в Курській області розкрили воїни ССО (відео)

Українські захисники за допомогою систем HIMARS знищують мости та понтони росіян у Курській області. Про це повідомляє ССО ЗСУ.

На кадрах відео видно ефективні враження операторами ССО ворожої інженерної техніки в Курській області, а також виявлення та корегування вогню HIMARS по мостах та понтонних переправах.

"На відео показані ефективні враження операторами ССО ворожої інженерної техніки в Курській області, а також виявлення та корегування вогню Хаймарсів по мостах та понтонним переправам", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що бійцями ССО спільно з Силами оборони України знищено скупчення техніки, польовий склад боєкомплекту та паливно-мастильних матеріалів, комплекс РЕБ, а також 152-мм гармату Д-20.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський на командному пункті на Вовчанському напрямку привітав бійців Сил спеціальних операцій із професійним світом

Як писав "Ми-Україна" раніше, бійці Сил спеціальних операцій (ССО) знищили 15 човнів російських військ на Херсонському напрямку.

Головне