СБУ знешкодила мережу агентів ФСБ, які виявилися посадовцями спецслужб

СБУ знешкодила мережу агентів ФСБ, які виявилися посадовцями спецслужб

Служба безпеки України нейтралізувала агентурну мережу ворожої ФСБ, затримано п'ятьох агентів, які діяли в Одеській, Запорізькій і Донецькій областях. Про це йдеться в повідомленні СБУ.

Було затримано п'ять учасників ворожої групи. Серед них - колишні посадовці ГУР Міноборони та Служби зовнішньої розвідки України, а також співробітник обласного управління СБУ.

Фігуранти тримали зв’язок з одним і тим же куратором ‒ співробітником ФСБ, який наразі перебуває у тимчасово окупованому Криму. Завданням цієї агентурної мережі була передача агресору розвідданих про Сили оборони та стратегічно важливі енергооб’єкти нашої держави.

Усім п’ятьом зрадникам повідомили про підозру. Наразі вони під вартою.

Нагадаємо, у Службі безпеки України відреагували на випадок із слідкуванням за співробітниками Bihus.info. У спецслужбі заявили, що протидія організованій наркозлочинності є одним з напрямів їх діяльності.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України викрила посадовця Верховного суду, який виправдовував напад росії на Україну та сподівався на окупацію нашої держави.

 

 

Головне