СБУ затримала зрадницю, яка шпигувала для ФСБ рф на Вінниччині

СБУ затримала зрадницю, яка шпигувала для ФСБ рф на Вінниччині

У Вінницькій області Служба безпеки України затримала дружину "ексрегіонала", яка виправдовувала ворожу агресію та шпигувала для ФСБ рф. Про це повідомила пресслужба СБУ.

Відомо, що агенткою ФСБ виявилась дружина колишнього функціонера “Партії регіонів”, який до 2015 року очолював місцеву району раду. 

Жінка намагалась виявити аеродроми з бойовими літаками та гелікоптерами українських захисників, а також з’ясувати наявність ППО поблизу авіаційних об’єктів.

Варто зазначити, що зрадниця цікавилась геолокаціями медичних закладів, де лікують наших бійців та розвідувала маршрути руху військових ешелонів. Після отриманої інформації російські загарбники готували підготовку ракетно-дронових ударів.

Силовики своєчасно викрили російську агентку, а потім “покроково” задокументували її злочинну діяльність і затримали.

"Завдяки оперативному реагуванню Служби безпеки вдалося запобігти ворожим ударам по стратегічній інфраструктурі на території області", - йдеться в повідмленні.

Крім того, зрадниця виправдовувала повномасштабне вторгнення російських окупантів на територію України.

Нагадаємо, що Служба безпеки України затримала російського агента, який намагався втекти до невизнаного Придністров’я. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, співробітники Служби безпеки України зібрали докази злочинної діяльності трьох осіб, які співпрацювали з росією та допомагали окупантам розвідати позиції ЗСУ.

Головне