СБУ затримала трьох зрадників на Донеччині та в Одесі

СБУ затримала трьох зрадників на Донеччині та в Одесі

Служба безпеки України затримала трьох агентів ФСБ, які розвідували локації Сил оборони та стратегічно важливих об’єктів Укрзалізниці. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

"За результатами спецоперації на Донеччині та в Одесі затримано трьох російських агентів.Ними виявилися мешканка Краматорська та двоє одеситів, які підтримували рашизм", - йдеться в повідомленні.

Силовики розповіли, що зрадниця з Донеччини мала завдання від ворога виявити позиції українських захисників на Краматорському напрямку та збирати інформацію у місцевих жителів. Зібрану інформацію жінка передавала російським кураторам через соцмережі.

Співробітники СБУ задокументували злочинну діяльність фігурантів та затримали їх за місцем проживання. 

"Під час обшуків у агентів вилучено телефони, за допомогою яких здійснювалася передача даних. Двом затриманим повідомлено про підозру у державній зраді, третій агент підозрюється у незаконному поширенні інформації про переміщення ЗСУ", - додали силовики.

Зазначається, що зрадникам загрожує до 12 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, що правоохоронці затримали двох жителів Сміли Черкаській області, які незаконно продавали позашляховики, що призначалися для ЗСУ як гуманітарна допомога. Зловмисники реалізували понад 190 автомобілів.

Як писали “Ми-Україна” раніше, у Рівному правоохоронці затримали чоловіків, які спалили авто підприємця

 

Головне