СБУ затримала тіктокера, який "зливав" у соцмережу локації блокпостів у Кропивницькому

СБУ затримала тіктокера, який

СБУ затримала у Кропивницькому місцевого мешканця, який викладав у ТікТок координати місцевих блокпостів. Про це повідомляє СБУ у Кіровоградській області.

Місцевий мешканець для привернення уваги до свого контенту та збільшення кількості підписників, знімав місцеві блокпости та викладав їх у соцмережу. Крім того, блогер вказував у своїх відео точні координати блокпостів та попереджав своїх підписників щодо присутності на них представників ТЦК.

Співробітники СБУ встановили місцеперебування блогера і припинили його діяльність.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч.1 ст. 114-1 КК України (розповсюдження інформації про розміщення ЗСУ).

Нагадаємо, міністерство охорони здоров'я України вже цього місяця має намір провести повторні перевірки військово-лікарських комісій. Про це повідомила заступниця міністра охорони здоров'я Марія Карчевич.

За її словами, повторні перевірки дозволять з'ясувати, чи виконали ВЛК рекомендації, які було надано раніше.

Як писали "Ми-Україна" раніше, служба безпеки України затримала агента рф, він був працівником "Укрзалізниці", який, за їхніми даними, готував ракетний удар по залізничній лінії. Про це повідомила пресслужба СБУ.

 

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.