СБУ затримала шістьох проросійських інтернет-агітаторів

СБУ затримала шістьох проросійських інтернет-агітаторів

Служба безпеки затримала ще шістьох громадян України, які поширювали заклики на підтримку війни рф проти нашої держави та виправдовували воєнні злочини рашистів. Про це повідомили в СБУ.

У Києві затримано псевдоексперта, який активно підтримував збройну агресію РФ на власній сторінці у Facebook. У чоловіка виявили російський паспорт.

На Закарпатті викрито переселенку з окупованого міста Голубівка на Луганщині, яка героїзувала "кадирівців".

Мешканець Берегівського району на своїй сторінці у Facebook розповсюджував заклики підтримати збройну агресію РФ.

На Житомирщині викрито одразу трьох ворожих агітаторів. Один з них влаштовував штучні конфлікти з ТЦК. Під час провокацій віннамагався дискредитувати українських військових та закликав оточуючих ухилятися від мобілізації.

Ще один агент – водій місцевого таксі, який під час поїздок нав’язував пасажирам кремлівські фейки щодо війни. Ще одна жінка в "Однокласниках" закликала молитися за путіна.

У цих псевдонаукових працях автор фальсифікує історичні факти становлення та розвитку Української державності на користь росії.

Також фігурант використовував у книгах «тези» кремлівської пропаганди, в яких виправдовує захоплення частини території України.

Тепер усім загрожує до 10 років тюрми.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський на командному пункті на Вовчанському напрямку привітав бійців Сил спеціальних операцій із професійним світом. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Волгоградській області рф сталася масштабна залізнична аварія: пасажирський потяг "Казань - Адлер" зіткнувся з вантажівкою КАМАЗ на залізничному переїзді біля хутора Котельниково. 

Головне