СБУ затримала агента фсб, який коригував російські удари по Каховському водосховищу

СБУ затримала агента фсб, який коригував російські удари по Каховському водосховищу

Служба безпеки України повідомила про затримання агента ФСБ, який коригував нову серію російських ударів по Нікопольському району Дніпропетровщини. Про це повідомила пресслужба СБУ.

Серед основних цілей росіян були вогневі позиції артилерії Збройних сил, яка обороняє прифронтові узбережжя та річкову акваторію.

Окупанти залучили свого агента — 57-річного місцевого жителя. За завданням ФСБ фігурант щодня обходив прибережну територію громади, де намагався виявити пункти базування Сил оборони.

Планували атакувати ці локації зі ствольної та реактивної артилерії, яка перебуває на тимчасово захопленій частині Запорізької області.

Нагадаємо, російське окупаційне військо під час удару по Полтавській області 17 червня пошкодило лінії електропередач. Внаслідок цього у регіоні без світла залишилися 53 тисячі споживачів. Про це повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу оголосив, що розпускає військовий кабінет із шістьох посадовців, який було створено 11 жовтня 2023 року для управління військовими операціями. Про це повідомляє агентство Reuters.

Головне