СБУ затримала 36-річного зрадника, який готував ракетні удари по Буковині

СБУ затримала 36-річного зрадника, який готував ракетні удари по Буковині

Служба безпеки України затримала російського інформатора, який готував ракетні удари по Буковині. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Фігурантом виявився 36-річний мешканець Чернівців, який переховувався від мобілізації. Чоловік самостійно запропонував свою допомогу ворогу.

Силовики розповіли, що зловмисник демонструючи свою відданість рф підпалив синьо-жовтий стяг. 

"Зрадник намагався встановити розташування складів із паливно-мастильними матеріалами на території міста та його околицях. Для комунікації з окупантами фігурант використовував один з російських відеочатів, який контролюють спецслужби рф", - йдеться в повідомленні.

Співробітники СБУ затримали агента рф та вилучили три телефони, два ноутбуки, планшет та флеш-накопичувачі із доказами роботи на користь противника.

Наразі чоловік перебуває під вартою. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що Служба безпеки України затримала у Дніпрі 36-річного блогера, який збирав координати територіальних центрів комплектування та соцпідтримки, а також публічно закликав до захоплення української влади.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України спільно з Національною поліцією викрили та знешкодили злочинну групу, яка тероризувала і вимагала 5 мільйонів гривень у родини загиблого на фронті українського військовослужбовця.

Головне