СБУ та НАБУ затримали депутата Тернопільської облради: в чому причина

СБУ та НАБУ затримали депутата Тернопільської облради: в чому причина

Служба безпеки України разом з НАБУ затримали депутата Тернопільської облради, який вимагав хабар за виділення матеріальної допомоги для поранених українських бійців. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Відомо, що посадовець запропонував військовослужбовцю посприяти у виділенні йому матеріальної допомоги на лікування. Після надходження коштів на банківську картку він повинен був віддати чиновнику половину суми.

Співробітники поліції задокументували та затримали зловмисника під час отримання ним нової суми хабаря.

У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Чоловіку загрожує до 10 років тюрми.

Нагадаємо, що Служба безпеки України оголосила підозру двом соратницям російського диктатора Володимира Путіна, які депортували українських дітей до Москви.

Як повідомляли "Ми-Україна", правоохоронні органи затримали зрадника, який у перші дні повномасштабної війни коригував авіаудари по Харкову в "обхід" ППО. За ці дії йому загрожує до 15 років ув'язнення.

Головне