Саудівська Аравія заявила про готовність бути посередником між рф та Україною

Саудівська Аравія заявила про готовність бути посередником між рф та Україною

Саудівська Аравія заявила про готовність бути посередником між рф та Україною. Про це повідомляє міністр закордонних справ Саудівської Аравії принц Файсал бін Фархан Аль Сауд під час виступу на загальних дебатах.

"Щодо російсько-української кризи, то Королівство в черговий раз закликає до припинення цієї кризи, обмеження її негативних наслідків для безпеки та стабільності у всьому світі. Королівство наголошує на необхідності докладати всіх можливих зусиль для припинення цієї кризи та вирішення суперечок мирним шляхом, повазі до принципів міжнародного права та прагненні до збереження безпеки та інтересів усіх", - заявив міністр закордонних справ країни, принц Файсал бін Фархан Аль Сауд під час виступу в ООН.

Він зазначив, що Саудівська Аравія підтримує всі міжнародні зусилля, скеровані на політичне врегулювання кризи. Також країна продовжить долучаться до зусиль з пом'якшення складної гуманітарної ситуації через війну з росією. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, у проектному бюджеті Пентагону залишаються 300 мільйонів доларів для Україні. Спікер палати представників США Кевін Маккарті заявив, що  залишить в документі 300 мільйонів доларіа допомоги Україні.

Головне