"Сатурн" на дні: спецпризначенці ГУР показали знищення російського буксира

Головне управління розвідки провело атаку у Чорному морі, унаслідок цього знищено рейдовий ворожий буксир "Сатурн". Про це повідомило Головне управління розвідки МО України.

Це робота спецпідрозділу 9 департаменту ГУР МО України. Наші спецпризначенці 6 червня успішно вдарили по рейдовому буксиру проєкту 498 "Сатурн" або "Протей", який стояв в акваторії озера Панське. Судно повністю знищене.



У розвідці додали, що руйнівне вогневе ураження було нанесене після успішного прориву лінії оборонних загороджень окупантів у чорноморській акваторії.

"Руйнівне вогневе ураження було нанесене після успішного прориву лінії оборонних загороджень окупантів у чорноморській акваторії", — розповіли у відомстві.

Нагадаємо, спецпризначенці Головного управління розвідки Міноборони знищили ще одне російське судно в акваторії Чорного моря.

Телемарафон "Єдині новини" разом з колегами із медіасфери розпочинають масштабний збір коштів на ударні морські дрони MAGURA V5 ГУР МО.

Реквізити для поповнення банки "MAGURи для ГУРу":

Отримувач: Подолянчук Діана Станіславівна

IBAN: UA613220010000026201345832856

ІПН/ЄДРПОУ: 3413801086

Mono: https://send.monobank.ua/jar/7dFh8mmuXf

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська армія вночі 6 червня завдала серії ударів по Херсону, серед вражених об'єктів – магазин "Епіцентр". Про це повідомили в ДСНС.

 

Головне