Сапери виявили дві російські міни на шляху слідування МАГАТЕ до окупованої ЗАЕС. ВІДЕО

Сапери виявили дві російські міни на шляху слідування МАГАТЕ до окупованої ЗАЕС. ВІДЕО

Українські сапери виявили дві протипіхотні міни російських окупантів на шляху слідування місії МАГАТЕ до захопленої рф Запорізької атомної електростанції. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

"Сьогодні зранку нашим саперам вдалося виявити дві російські протипіхотні міни на шляху слідування місії МАГАТЕ до Запорізької АЕС", - йдеться у повідомленні.

Він наголосив, що міни були знешкоджені і це гарантувало безпеку експертів.

Нагадаємо, спостерігачі місії МАГАТЕ зафіксували вибухи у  районі окупованої росіянами Запорізької атомної електростанції. Експерти МАГАТЕ зафіксували вибухи 26 та 27 липня. Також спостерігачі виявили міни на території станції.

“Останнім часом ми маємо інформацію від представників МАГАТЕ, які постійно перебувають на Запорізькій АЕС, про те, що ідентифіковані міни. Остання інформація була про те, що чули вибухи 26 і 27 липня”, – заявили в Держатомрегулювання.

Як повідомляли "Ми-Україна", вибух на окупованій росією Запорізькій атомній електростанції може статися у будь-який момент, заявив міністр енергетики України Герман Галущенко. Він наголосив, що ситуація на ЗАЕС викликає занепокоєння.

Головне