Саміт НАТО порадував у питаннях надання зброї для України, - Братчук

Саміт НАТО порадував у питаннях надання зброї для України, - Братчук

Хоч Україну і не прийняли до НАТО на саміті Альянсу у Вільнюсі, але наша країна отримала багато зброї для війни проти росії. Мова також йде і про касетні снаряди.

Про це повідомив речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук у стрімі  на "Ми-Україна".

"Зброя буде, її буде більше. Касетні боєприпаси дали - це теж непогано. Очікувати, що ми мали отримати запрошення до НАТО… всі розуміли, що цього не відбудеться. У нас війна. Турбує, коли мова буде йти про сучасні ракетні, адже це дуже важливо. Ми закрили столицю, але треба ще і інші міста", - сказав він.

https://weukraine.tv/nasams-patriot-i-garantiyi-bezpeky-shho-otrymala-ukrayina-v-rezultati-samitu-nato-u-vilnyusi/

Нагадаємо, американські аналітики проаналізували реакцію Кремля на саміт НАТО. Москва була стриманою у висловлюваннях. Саме це показує, як вторгнення росії у 2022 році, унеможливлює ті цілі, які ставив собі Кремль. 

“Речник Кремля Дмитро Пєсков очікувано похмуро оцінив перший день саміту НАТО. Він поскаржився , що захід має “яскраво виражений, концентрований антиросійський характер”, – наголошують фахівці ISW.

Мета запобігання розширенню НАТО і, власне, згортання “натівських озброєнь та військових” була однією із заявлених вимог Кремля перед вторгненням в Україну.

Кремль акцентує увагу на цій меті з початку повномасштабного вторгнення. 

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, під час нічної атаки росіян по Україні 14 липня протиповітряній обороні довелось працювати у дуже непростих умовах.

Головне