Саакашвілі: В Грузію проникла "російська ДРГ"

Саакашвілі: В Грузію проникла

Колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі по відеозв'язку на судовому процесі у справі про розтрату бюджетних коштів заявив, що в Грузію проникла російська диверсійно-розвідувальна група.

Про відповідну заяву повідомило видання Ехо Кавказу. За його словами, диверсійна група, яка проникла на територію Грузії, має погані наміри.

"Вони озброєні, ними управляє головне управління російської армії. У цій ситуації нам потрібна координація з нашими західними партнерами та громадянським суспільством. Як ніколи потрібна координація з нашим народом", - наголосив Саакашвілі по відеозв'язку.

Більше подробиць щодо цієї ситуації він не повідомив.

Колишній грузинський президент підключився до судового процесу по відеозв'язку з клініки "Вівамеді", де проходить лікування. Суддя Бадрі Кочламазішвілі перервав відеодзвінок і викликав невдоволення Міхеіла Саакашвілі та його адвокатів.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, влада Грузії ввела в дію заборону на експортування, реекспорт та транзит на територію росії транспортних засобів, ввезених з країн-членів Європейського Союзу.

Головне