Ryanair інвестує три мільярди доларів у відновлення українського ринку авіаперевезень

Ryanair інвестує три мільярди доларів у відновлення українського ринку авіаперевезень

Дирекція авіакомпанії Ryanair приїхала в Україну, щоб обговорити перспективи відновлення польотів після війни. Про це повідомляє команда міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Компанія підготувала стратегічний план щодо швидкого відновлення авіаперевезень, яке має статися "одразу після перемоги України і підтвердження EASA про безпеку польотів в українському небі", кажуть у "Борисполі".

Фото:  міжнародний аеропорт "Бориспіль"

Ryanair збирається інвестувати три мільярди доларів у відновлення українського ринку авіаперевезень.

Компанія планує розгорнути в аеропортах Києва, Львова й Одеси до 30 нових літаків Boeing Max. Також відкриють 75 маршрутів із Європи до України протягом восьми тижнів після того, повітряний простір визнають безпечним.

Ryanair є першою міжнародною авіакомпанією, керівники якої прибули в Україну з початку повномасштабної війни, підкреслюють у "Борисполі".

З робочим візитом до Києва приїхали генеральний директор Ryanair Group Майкл О’Лірі, директор Ryanair DAC Едді Вілсон і комерційний директор Ryanair DAC Джейсон МакГіннес.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, корейська компанія Hyundai Engineering & Construction допоможе відновити міжнародний аеропорт "Бориспіль" після закінчення війни в Україні. 

Головне