Руслан Ротань покинув пост тренера молодіжної збірної України

Руслан Ротань покинув пост тренера молодіжної збірної України

Руслан Ротань покинув пост тренера молодіжної збірної України. Тепер він стане тренером олімпійської збірної України з футболу.

Про це Ротань повідомив у коментарі "Суспільне. Спорт".

"Ми дійшли до 1/2 фіналу. Коли два роки тому ми збиралися цим колективом, не могли уявити, що будемо грати в півфіналі. По-перше, я хочу подякувати батькам цих хлопців, які прекрасно їх виховали - це відмінна команда. Я вже хлопцям сказав, що мені дуже приємно було з ними працювати - кожна хвилина, проведена разом, буде в моєму серці назавжди", - заявив він.

41-річний тренер подякував академіям, клубам, які "виховували цих хлопців". Він також висловив подяку всім, хто підтримував, що вболівали за команду.

"Ми їдемо з цього турніру з високо піднятою головою, але, на жаль, хлопці заслуговували більшого", - зазначив він.

У середу, 5 липня, збірна України U21 програла Іспанії у півфіналі молодіжного Євро-2023 і вилетіла з турніру. Це був останній матч для Руслана Ротаня в якості головного тренера молодіжної команди "синьо-жовтих".

Водночас в УАФ також заявили, що Руслан Ротань буде головним тренером олімпійської збірної України. Вона виступить на футбольному турнірі Олімпіади-2024 в Парижі. При цьому збірна України вперше в історії буде представлена на Олімпійському турнірі з футболу.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, голи двох українських футболістів увійшли до топ-5 найкращих на Євро-2023

Головне