Румунія виявила нові уламки російських "шахедів" біля кордону з Україною

Румунія виявила нові уламки російських

Фахівці міністерства національної оборони Румунії 31 липня виявили нові фрагменти російського безпілотника неподалік від кордону з Україною. Про це повідомляє міністерство національної оборони Румунії.

"Ми також повторюємо рішуче засудження нападів, здійснених Російською Федерацією на деякі цілі та елементи української цивільної інфраструктури, які є невиправданими та такими, що серйозно суперечать нормам міжнародного права", - йдеться у повідомленні.

Уламки шахеда цього разу виявили у районі комуни Чаталкіой в повіті Тулча. Там додали, що запровадили "стандартні операційні процедури для таких ситуацій".

У відомстві стверджують, що вони рішуче засуджують російські атаки проти цивільної та критичної інфраструктури в Україні.

Нагадаємо, у Херсоні ввечері 31 липня чоловік кинув гранату біля магазина, одна людина загинула, ще п’ятеро зазнали поранень. Про це повідомила Національна поліція України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські спецслужби застосовували дрони-розвідники для розповсюдження дезінформації через SMS та Telegram під час наступу на Харківщину.

Головне