"Руйнування дійсно серйозні": начальник Харківської ОВА попередив про можливі блекаути

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов попередив, що в області можливі відключення електроенергії. Про це він повідомив у Telegram.

Олег Синєгубов закликав підготуватись: зарядити павербанки, зробити запаси їжі, питної та технічної води. А також знизити навантаження на мережі.

"Руйнування дійсно серйозні. Результати роботи фахівців, які працюють без відпочинку, деякі жителі Харкова можуть спостерігати у себе в оселях. Але роботи ще вдосталь. Плануємо незабаром вийти на пік потужностей.  Варто завчасно підготуватись до можливого повторного зникнення світла: заряджені павербанки, необхідні для вас запаси питної та технічної води, їжі", - зазначив Синєгубов.

Нагадаємо, російська окупаційна армія атакувала дитячий санаторій в Основʼянському районі Харкова за допомогою "шахедів". В результаті постраждали 18-річний хлопець, поліцейський та двоє рятувальників.

Про це повідомив начальник Служби безпеки Головного управління Національної поліції в Харківській області Сергій Болвінов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, триповерхова комунальна установа була частково зруйнована, також виникла пожежа на площі 150 квадратних метрів. Під час прибуття на місце події рятувальників та поліцейських, противник здійснив повторну атаку. Двоє працівників ДСНС та одного поліцейського отримали поранення.

Головне