Розвідувально-аналітична компанія виділить понад 23 млн доларів на кібербезпеку України

Розвідувально-аналітична компанія виділить понад 23 млн доларів на кібербезпеку України

Найбільша у світі приватна розвідувально-аналітична компанія виділить понад 23 мільйонів доларів на кібербезпеку України.

Про це повідомляє міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

"Recorded Future — це найбільша у світі приватна розвідувально-аналітична компанія. У 2024 році вона допоможе нам захищати критичну інфраструктуру від військової та кіберагресії Росії. Загальна сума інвестицій на підтримку України наступного року становитиме понад $23 млн", - написав він.

Інструменти Recorded Future допомагають виявляти та усувати кібератаки на ранньому етапі.

Компанія співпрацює з ключовими підприємствами України в енергетичній і телеком-сфері, допомагає із надійними та якісними розвідданими. 

Нагадаємо, Швеція та Данія закуплять для України додаткові бойові машини CV90. Про це повідомили в уряді країн.

Міністр оборони Швеції Пол Йонсон заявив, що Копенгаген і Стокгольм використовуватимуть промисловий потенціал для забезпечення цих поставок.

Як писали "Ми-Україна" раніше, нестача снарядів та брак допомоги з боку партнерів призвели до згортання деяких військових операцій українськими військами на полі бою.

Про це заявив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський, повідомила інформаційна агенція Reuters. За його словами, наразі існує проблема з боєприпасами, особливо це стосується пострадянських 122 та 152 мм. Зараз ті, обсяги, які українська армія має, є недостатніми, враховуючи потреби військових.


 

Головне