Розстріл українських військовополонених в Кринках: ОГП перевіряє причетність двох підрозділів рф

Розстріл українських військовополонених в Кринках: ОГП перевіряє причетність двох підрозділів рф

ОГП перевіряє причетність двох підрозділів рф до розстрілу українських військовополонених в Кринках. Про це повідомив керівник Департаменту протидії злочинам Юрій Бєлоусов. 

Про це повідомив керівник Департаменту протидії злочинам, вчиненим в умовах збройного конфлікту Офісу Генпрокурора Юрій Бєлоусов. За його словами, інформацію про вбивство полонених українських солдат розмістили самі росіяни.

"Є інформація щодо причетності окупантів з 328-го полку 104-ї дивізії ВДВ РФ. У тому телеграм-каналі окупантів, де вперше була така інформація, було згадано 345-й полк цієї ж дивізії. Тобто як мінімум два підрозділи наразі перевіряються. Ми перевіряємо також інші підрозділи рф, які могли бути там в цей час", - зазначив він.

Та додав, що дані щодо осіб загиблих військових ще перевіряються.

Нагадаємо, СБУ затримала чергову інформаторку, вона готувала нові удари рф по Харківщині. Про це повідомили у прессужбі СБУ.

Нею виявилася місцева жителька, яка працювала на російську розвідку.

Як писали "Ми-Україна" раніше, уламки російських "шахедів", які атакували Україну, спричинили пожежу на об'єкті критичної інфраструктури Львівщини. Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.