Розрили скотомогильник: окупанти підчепили сибірську виразку у Запорізькій області

Розрили скотомогильник: окупанти підчепили сибірську виразку у Запорізькій області

Російські окупанти заразилися сибірською виразкою у Запорізькій області. Про це повідомив мер тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров у себе в Telegram.

За його даними, загарбники рили окопи на Запоріжчині і випадково натрапили на скотомогильник.

"Окупанти рили окопи, випадково розрили скотомогильник і підчепили сибірську язву… Ні, це не епізод з фільму жахів - це реалії буття свинособак на Запорізькому напрямку", - зазначив Федоров.

Він також додав, що частина хворих тепер знаходиться на карантині.

"Мінус ворожий підрозділ тепер сидить на карантині. А двох росвійськових спочатку привезли до лікарні Мелітополя, але після підтвердження діагнозу швидко списали - вивезли у невідомому напрямку", - повідомив мер Мелітополя.

Також він наголосив: "Навіть українська земля відтісняє окупантів. Хеппі енду їм точно не буде", - резюмував Федоров.

Нагадаємо, раніше міський голова Мелітополя Іван Федоров розповів, що колаборанти не мають можливості покинути тимчасово окупований Мелітополь Запорізької області, адже підписали з окупантами спеціальні угоди. При цьому як серед колаборантів, так і серед російських загарбників вже присутня паніка.

Як повідомляли "Ми-Україна", міський голова Мелітополя Іван Федоров розповів, що росіяни облаштували три лінії оборони на тимчасово окупованій території Запорізької області. В деяких місцях ліній оборони – чотири.

Раніше повідомлялося, що у тимчасово захопленому місті Луганськ російські окупанти вирішили розмістити свою казарму в частині міської поліклініки, щоб прикритися від можливих ударів.

Головне