Рознесли на шмаття: в 63 ОМБр показали кадри знищення ТОС "Сонцепьок"

Рознесли на шмаття: в 63 ОМБр показали кадри знищення ТОС

Бійці 63-ї окремої механізованої бригади ЗС України завдали нищівного удару по одній з найпотужніших машин в арсеналі російської армії - важкій вогнеметній системі "Солнцепьок". Про цю успішну операцію повідомляється на офіційному Telegram-каналі бригади.

Знищення ворожої техніки відбулося перед світанком за допомогою новітніх безпілотних літальних апаратів з функцією нічного бачення (FPV-дронів). Завдяки майстерності українських операторів БпЛА, російська "пекельна машина" була розбита на друзки точними ударами з повітря.

ТОС "Солнцепьок" є однією з найбільш руйнівних систем залпового вогню, що стоять на озброєнні армії країни-агресорки. Вона здатна випускати запалювальні та термобаричні снаряди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чорні запорожці" показали "запальне" відео знищення чергового "Сонцепьоку"

Нагадаємо, українські десантники 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади показали відео, як влаштували Highway to Hell для окупантів в районі Новомихайлівки на Донеччині. Бійці поділились кадрами, на яких зображено ліквідація загарбників, які "мчали" на штурм на мотоциклах.

Як писав "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 9 червня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще майже 1200 солдатів армії рф. Сили оборони України також знищили десяток танків, 13 бойових броньованих машин, понад пів сотні артилерійських систем та літак.

Головне