Ростовська область рф залишилася без світла: у Новочеркаську палає ГРЕС

Ростовська область рф залишилася без світла: у Новочеркаську палає ГРЕС

У російському місті Новочеркаськ сталась пожежа на тепловій електростанції. Спочатку росЗМІ писали, що Новочеркаська ГРЕС загорілась внаслідок двох вибухів, які чули очевидці, однак місцева влада це спростувала.

"Можливою причиною фахівці називають спалах газу в ході технологічних робіт на станції",повідомив губернатор Ростовської області Василь Голубєв у своєму телеграм-каналі.

Вогонь охопив площу у 200 квадратів. Відкрите горіння спостерігалось у машинному залі між п'ятим та шостим енергоблоками. До приборкання полум'я долучені понад 70 людей та 29 одиниць техніки.

В результаті пожежі, за попередніми даними, травмувалось троє працівників ГРЕС. Усі вони нині перебувають у лікарні.

Споживачів, які проживають у Ростовській області, поінформували про відключення світла.

"Роботу станції призупинено, для споживачів у Ростовській області буде введено тимчасові обмеження у постачанні електроенергії", - повідомив губернатор.

Нагадаємо, напередодні у російському Краснодарі сталася масштабна пожежа на нафтобазі біля Яблонівського мосту. Дим було видно за кілька кілометрів від епіцентру загоряння.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Сочі стався потоп. Велика вода пришла в один з районів російського міста після потужних злив, що призвели до виходу річки Мацеста з берегів. Підтоплено спальні райони, на вулицях стоять автомобілі — вода сягає практично дахів.

У Краснодарському краї окрім Сочі підтопило також Отрадненський район. Там із берегів вийшла річка Кува. Відомо про підтоплення понад 100 будинків.

Головне