Росіяни зранку вдарили по Харківщині: постраждав чоловік

Росіяни зранку вдарили по Харківщині: постраждав чоловік

Російські загарбники у неділю вранці, 30 липня, здійснили обстріл міста Вовчанськ у Харківській області, в результаті чого постраждав чоловік. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Обстріл стався близько 08:00. Окупанти вдарили з мінометів по будинках мирних жителів.

"За даними слідства, 30 липня близько 8:00 російські військові здійснили мінометний обстріл міста Вовчанськ. Пошкоджено житловий будинок. Отримав поранення 84-річний мирний мешканець", - йдеться у повідомленні.

Слідчі прокуратури задокументували наслідки російського обстрілу. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупаційні війська у неділю, 30 липня, вчергове атакували Херсонську область, в результаті жительку села Новодмитрівка госіталізували до медичного закладу. 33-річна жінка отримала поранення обличчя.

Раніше стало відомо, що після майже місяця інтенсивних обстрілів Херсона ворог суттєво зменшив кількість своїх атак. Збройні Сили діють значно ефективніше за окупантів, завдяки чому ситуація на правому березі Херсонщини суттєво покращилась. 

Головне