Росіяни знову вдарили по Херсону: постраждали троє людей, дехто з них перебуває у важкому стані

Росіяни знову вдарили по Херсону: постраждали троє людей, дехто з них перебуває у важкому стані

Російські окупанти продовжують обстрілювати затоплений Херсон. Зокрема, вчергове ворог вдарив по місту рано вранці у понеділок, 12 червня. Про це повідомив речник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков.

За його словами, у результаті удару окупантів постраждали троє людей. Вони знаходяться у стані середньої важкості у лікарні.

"Близько 5 години обстріляли Херсон, мікрорайон Шуменський. Там зазнали поранення троє людей", - зазначив Толоконніков.

Крім того він розповів про стан постраждалих, яких окупанти обстріляли під час евакуації 11 червня в лівобережжя Херсонщини. Наразі, зазначив Толоконніков, частина постраждалих перебуває у реанімації. 

"Ще десять постраждалих. Серед них – правоохоронці, двоє. Всі люди зараз знаходяться в лікарні у важкому стані, в реанімації, деякі в середньому стані важкості. Кульові поранення", - зазначив речник Херсоньскої ОВА.

Він також повідомив, що після затоплення Херсонщини в області загинуло восьмеро людей, ще 42 вважаються зниклими безвісти.

Як повідомляли "Ми-Україна", на Херсонщині рівень води впав на 64 см, проте досі затопленими перебувають 46 населених пунктів. Рятувальна операція триває не лише на правому березі, а і на лівому, який перебуває під контролем окупантів.

Головне