Росіяни знову обстріляли Херсонщину: є жертви

Росіяни знову обстріляли Херсонщину: є жертви

Російські війська вчергове відкрили вогонь по Херсонській області. Під обстріл потрапив житловий сектор селища Комишани, а також саме місто Херсон.

Про це повідомляє прес-служба обласної військової адміністрації Херсонської області в Telegram-каналі. Як зазначається, у селі Комишани загинула одна жінка.

"Вороги влучили у приватний будинок. Уламки російського снаряду смертельно травмували 44-річну жінку - вона загинула на місці", - заявили в ОВА.

Крім того, вночі мешканці центральної частини Херсона прокинулися від вибухів. Російська армія завдавала артилерійських ударів по цивільних домівках. При цьому один із снарядів повністю зірвав дах приватного будинку. Поряд у оселях немає ні вікон, ні дверей. Внаслідок цього загинув 25-річний хлопець.

"Попри небезпеку повторних атак місцеві мешканці пішли до найбільш понівеченої домівки, де жив 25-річний чоловік. В домі, просто неба, лежало тіло молодого херсонця… Медики, що прибули за викликом, вже нічим не могли допомогти - уламок російського снаряду миттєво забрав його життя", - розповіла прес-служба.

https://www.youtube.com/watch?v=Mv6PEi0hRmg

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у британській розвідці пояснили, навіщо рф обстрілює Херсон.

Головне