Росіяни завдали удару по Запорізькій громаді, є руйнування (фото)

Росіяни завдали удару по Запорізькій громаді, є руйнування (фото)

Росіяни завдали ракетного удару по Кушугумській громаді Запорізької області вночі, 2 липня. Про це у Telegram повідомив голова Запорізької військової обласної адміністрації Юрій Малашко. 

"Вночі ворог тричі вдарив ракетами по Кушугумській громаді. Снаряди поцілили у приватний сектор та поруч з розважальним комплексом. Є руйнування, але люди вціліли", - йдеться в дописі.

У Кушугумській громаді внаслідок ракетного обстрілу пошкоджено близько 12 будинків.

"Було три "прильоти" близько другої ночі на території громади: у Малокатеринівці та Кушугумі. Приблизно 12 будинків пошкоджено, акти обстеження складаються", - зазначила секретар селищної ради Вікторія Кривенко.

Найбільше постраждав будинок літнього подружжя. Снаряд залишив величезну вирву на території подвір’я. Загиблих чи поранених серед місцевого населення, на щастя, немає.

Загалом за минулу добу противник здійснив 75 обстрілів 20 міст і сіл Запорізької області. Наразі зафіксовано 33 повідомлення про руйнування.

Окупанти завдали авіаційного удару по Оріхову, а також атакували Малинівку з БПЛА, крім цього, ворог завдав шести ударів із РСЗВ по Левадному і Новодарівці та 64 артилерійські удари - по Таврійському, Гуляйполю, Оріхову, Залізничному, Левадному, П'ятихатках, Приморському, Кам'янському.

Внаслідок обстрілів поранення дістали 40-річний чоловік у Таврійському, 80-річна жінка в Преображенці та 46-річний чоловік в Оріхові.

Як повідомляли “Ми-Україна”, російські окупанти 2 липня вкотре обстріляли дев’ять населених пунктів у Харківщині.

Головне