Росіяни за добу завдали 94 удари по 26 населених пунктах на Запоріжжі

Росіяни за добу завдали 94 удари по 26 населених пунктах на Запоріжжі

За минулу добу, 5 вересня, російські окупаційні війська завдали 94 удари в 26 населених пунктах у Запорізькій області.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко у своєму Telegram-каналі. За його словами, 80 артилерійських обстрілів прийшлися по території Гуляйполя, Залізничного, Малої Токмачки, Ольгівського, Левадного, Щербаків, Степового, П'ятихаток, Плавнів та інших міст та сіл на лінії вогню.

"Зафіксовано дев'ять авіаційних ударів по Оріхову, Роботиному та Новоданилівці, БПЛА-атаки по Новодарівці, Малинівці й Кам'янському, а також обстріли з РСЗВ по Степногірську та Полтавці", - йдеться в повідомленні.

Таким чином внаслідок авіаційного удару по Новоданилівці поранення отримали троє місцевих жителів. Йдеться про 56-річного чоловіка та жінок 57 і 58 років. Постраждалих було доставлено в лікувальну установу для надання медичної допомоги.Я

Як зазначив очільник ОВА, загалом надійшло 59 повідомлень про руйнування житлових будинків, господарських споруд та об'єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями рф.

Нагадаємо, російська армія за минулу добу, 5 вересня, здійснила 65 обстрілів Херсонської області, поранені троє людей. Голова ОВА Олександр Прокудін повідомив, що ворог випустив 279 снарядів з мінометів, артилерії, “Градів”, БПЛА та авіації. 18 снарядів вгатили по Херсону.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти вночі 6 вересня знову масовано атакували Україну. Протиповітряна оборона знищила десятки цілей – дрони та ракети. Як зазначається, уночі 6 вересня противник завдав удару по Україні ракетами повітряного та наземного базування, а також ударними дронами.

Головне