Росіяни з РСЗВ вдарили по Харківщині: загинула місцева жителька

Росіяни з РСЗВ вдарили по Харківщині: загинула місцева жителька

Російські окупанти обстріляли з реактивних систем залпового вогню Харківську область. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, в результаті ворожих обстрілів загинула жінка у Золочівської громаді.

"Окупанти завдали ударів по Богодухівському району. Попередньо - із РСЗВ. 

Близько 13 години внаслідок ворожого обстрілу с. Одноробівка Золочівської громади загинула жінка 1984 року народження, яка перебувала на території домоволодіння", - зазначив Синєгубов.

Також він додав, що після обстрілу окупантів у кіоску сталася пожежа. На місце удару відправилися підрозділи ДСНС та медики екстреної допомоги.

Крім того Синєгубов повідомив, що протягом минулої доби ворог бив з артилерії та мінометів по населених пунктах Куп'янського району. Зокрема, під ворожим вогнем перебували Рублене, Амбарне, Бологівка, Дворічна, Синьківка, Іванівка та інші населені пункти.

Нагадаємо, російське окупаційне військо вдень 27 серпня вдарило по Херсонщині. Удар було здійснено по селу Вірівка Тягинської громади. В результаті російського обстрілу загинула 35-річна жінка. 

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупанти обстріляли Херсон, унаслідок обстрілу постраждали троє людей, серед них одна дитина. У стані середньої тяжкості потерпілу дитину шпиталізували та надали усю необхідну меддопомогу.

Головне