Росіяни встановили новий проліт на Кримському мосту замість пошкодженого (відео)

Росіяни встановили новий проліт на Кримському мосту замість пошкодженого (відео)

Супутникові знімки сервісу Planet.com свідчать про те, що росіяни встановили новий проліт на Кримському мосту замість того, який було пошкоджено внаслідок української атаки надводних дронів 17 липня.

Про це пише російська служба "Радіо Свобода".  

Журналісти порівняли знімки мосту за 3 та 5 вересня. Вони зазначили, що раніше на південь від мосту були встановлені баржі які, як передбачається, стануть основою для загородження, покликаного запобігти подібним атакам у майбутньому.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, Сполучені Штати Америки шукають можливість передати Україні конфісковані російські активи на загальну суму понад 1 млрд доларів. Ці активи конфіскували з початку російського повномасштабного вторгнення в Україну.

Також Україна отримає від Латвії ще 38 автомобілів. Їх конфіскували у водіїв, що перебували за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Рішення щодо передачі транспортних засобів вже ухвалив латвійський уряд. Сумарна вартість цих автівок складає 127 859 євро. Шість автомобілів отримає Міністерство оборони України, зокрема армійські частини та некомерційні підприємства і організації. Кому передадуть інші 32 автомобілі не повідомляється.

Головне